Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-28@23:38:28 GMT

۵ رده بندی دیوانه کننده تاریخ جام جهانی

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۷۷۰۶۱

۵ رده بندی دیوانه کننده تاریخ جام جهانی

از اهدای تفنگ بادی گرفته تا زودترین گل تاریخ جام جهانی، رده بندی های جام جهانی همواره شاهد اتفاقات جالبی به خود بوده اند.

طرفداری- در نخستین دوره جام جهانی که در سال ۱۹۳۰ برگزار شد، مسابقه رده بندی وجود نداشت اما چهار سال بعد فیفا به فکر برگزاری یک دیدار بین بازنده های دو دیدار نیمه نهایی افتاد. نخستین برنده بازی رده بندی تیم ملی آلمان بود که با شکست تیم ملی اتریش، به مقام سوم جام جهانی ۱۹۳۴ ایتالیا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
تا به امروز ۱۹ بار این مسابقه انجام شده است (در سال ۱۹۵۰ هم مسابقات رده بندی و فینال نداشت) و ما شاهد دیدار های متفاوتی بودیم؛ بعضی از بازی ها کسل کننده شدند و برخی نیز به بازی ای جذاب و هیجان انگیز مبدل شدند. انگلیس تا کنون دو بار به رده بندی رسیده است؛ در سال ۱۹۹۰ به رده بندی رسید، اما در برابر ایتالیای میزبان ۲ بر ۱ شکست خورد تا جایی در سه تیم برتر آن جام نداشته باشد. دیشب هم با شکست ۲-۰ برابر بلژیک، بازهم از قرارگیری بر جایگاه سوم جام جهانی باز ماندند.
حالا سایت فور فور تو به زیباترین و به یادماندنی ترین دیدارهای رده بندی تاریخ جام جهانی پرداخته است؛ با ما همراه باشید.

۵. کره جنوبی ۲-۳ ترکیه (جام جهانی ۲۰۰۲ کره جنوبی و ژاپن)

 

توجه: کره جنوبی را تشویق نکنید! 

این جمله ای بود که پل هایوارد نویسندهٔ مشهور گاردین پس از صعود کره جنوبی به نیمه نهایی نوشت. او همچنین می گفت:

نتایج می گویند که کره جنوبی با شکست اسپانیا در ضربات پنالتی و در شهر گوانگژو به نیمه نهایی رسیده اند. نتایج دروغ می گویند؛ این تورنمنت مضحک برای خندهٔ ما زاده شده است!

 کره جنوبی در دیداری بحث برانگیز با نتیجه ۲ بر ۱ ایتالیا را شکست داد و در یک چهارم نهایی هم در ضربات پنالتی اسپانیا را از پیش رو برداشت (در این بازی نیز یک گل سالم اسپانیا پذیرفته نشد). ترکیه اما به واقع شگفتی ساز جام بود. هیچ کس انتظار حضور آن ها در جمع چهار تیم پایانی را نداشت؛ با این حال شکست ۱ بر ۰ برابر برزیل، اجازه صعود ترک ها به فینال را نداد. 
شاگردان شنول گونش باید در دائه جو به مصاف کره می رفتند. هاکان شوکر پس از گذشت تنها ۱۰/۸ ثانیه از بازی توپ را وارد دروازه کره کرد و تا به امروز رکورد سریع ترین گل جام جهانی را در اختیار دارد. در دقیقه نهم، لی یول یونگ با یک ضربه آزاد دروازه ترکیه را باز کرد و بازی را به تساوی کشید.

دو گل از بازیکنان ترکیه در واپسین دقایق نیمه اول کار کره جنوبی برای ادامه بازی را دشوار کرد؛ اولین گل توسط ایلهان مانسیز و پس از پشت سر گذاشتن مدافعان کره ای به ثمر رسید و دومین گل هم توسط کیستون کوپ وارد دروازه شاگردان گاس هیدینک شد. گل سونگ چونگ گوگ هم تنها تسلی بخش کره ای ها برای چند دقیقه بود. ترکیه با نتایجی غیرقابل باور به رتبه سوم جام جهانی رسید؛ این فوق العاده بود!

۴. لهستان ۳-۲ فرانسه (جام جهانی اسپانیا ۱۹۸۲)

فرانسه در یکی از کلاسیک ترین بازی های تاریخ جام جهانی، که در ۳۰ دقیقه وقت اضافه آن چهار گل به ثمر رسید، پس از تساوی ۳-۳ در پایان ۱۲۰ دقیقه، مغلوب آلمان غربی در ضربات پنالتی شد. لهستان هم با دو گلی که پائولو روسی زد، حریف ایتالیایی ها نشد تا در دیدار رده بندی به مصاف فرانسهٔ بی روحیه برود.

ابتدا رِنِه ژرارد از فاصله ۲۵ یاردی دروازه لهستان را باز کرد اما آن ها خیلی زود و با گل های آندره شارماژ و اشتفان مایفسکی دروازه اتوری را باز کردند و شکست ۱ بر ۰ را به پیروزی ۲ بر ۱ تبدیل کردند. 
یانوش کوپکویش با ضربه آزادی زیبا عقاب ها را در آستانه پیروزی قرار داد. ثانیه هایی بعد از گل اما، آلاین کورویل برای فرانسوی ها گلزنی کرد تا ۱۸ دقیقه پایانی بازی در اوج استرس برای دو تیم سپری شود. فرانسه تا پایان بازی موفق به گل زدن نشد تا لهستانی ها برای بار دوم، روی سکوی سوم جهان بایستند.

۳. اروگوئه ۲-۳ آلمان (جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی)

اسکار تابارز بی شک یکی از محافظه کار ترین و دفاعی ترین سرمربیان ملی جهان محسوب می شود. با این حال او با همین روند تیمش را در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به جمع چهار تیم پایانی رساند. اروگوئه در نیمه نهایی و در شبی که لوییز سوارز را به دلیل کارت قرمزی که در بازی با غنا گرفته بود، به همراه نداشت با حساب ۳ بر ۲ مغلوب هلند شد تا با آلمانِ جوان و شاداب یواخیم لوو که با تک گل کارلوس پویول از صعود به فینال بازمانده بود، مصاف دهد.

آلمان با بازیکنانی جوان و کم تجربه نظیر تونی کروس، سامی خدیرا، ژروم بواتنگ، مانوئل نویر، مسوت اوزیل و توماس مولر در تورنمنت حاضر شده بود. بازیکنانی که چهار سال بعد و در برزیل جام قهرمانی را بالای سر خود بردند.
بازی در ورزشگاه نلسون ماندلا برگزار می شد. توماس مولر گل نخست بازی را وارد دروازه فرناندو موسلرا کرد اما ۳۰ دقیقه از بازی نگذشته بود که ادینسون کاوانی کار را به تساوی کشید. در ادامه دیگو فورلان گل دوم اروگوئه در این بازی را به ثمر رساند تا لاسلسته پس از ۶۰ سال در آستانه قرارگیری روی سکوی سوم جام جهانی باشد. رویای آبی آسمانی پوشان اما خیلی زود از بین رفت؛ مارسل یانسن پنج دقیقه پس از گل فورلان بازی را ۲-۲ مساوی کرد. در حالی که همه منتظر وقت های اضافه بودند سامی خدیرا گل سوم و پیروزی بخش مانشافت را به ثمر رساند تا چهار سال پیش از قهرمانی در برزیل، تیمِ لوو به برنز جام جهانی در آفریقای جنوبی دست یابد.
پس از پایان جام هم موفقیت های تابارز و اروگوئه ادامه یافت؛ آن ها در کوپا آمریکای ۲۰۱۱ به قهرمانی رسیدند و در جام جهانی ۲۰۱۴ و جام جهانی ۲۰۱۸ موفق به صعود به دور حذفی جام شدند.

۲. فرانسه ۶-۳ آلمان غربی (جام جهانی سوئد ۱۹۵۸)

هیچ بازیکنی به اندازه ژوست فونتین در یک جام جهانی گلزنی نکرده است. مهاجم فرانسوی ها که پیش از جام جهانی تنها پنج بار برای تیم ملی کشورش به میدان رفته بود، با تکیه بر دو قهرمانی به همراه تیم باشگاهی اش یعنی ریمس به جام جهانی ۱۹۵۸ سوئد دعوت شد. 
فونتین شش بار در دور گروهی گلزنی کرد، دو بار به ایرلند شمالی در جریان برد ۴-۰ فرانسه در یک چهارم نهایی گل زد و یک بار هم در روز شکست ۵-۲ فرانسه به برزیل گل زد. به این ترتیب و تا پیش از بازی رده بندی در پنج بازی نه بار گل زده بود.

مهاجم مراکشی الاصل فرانسوی ها در بازی رده بندی برابر آلمان غربی، پوکر کرد تا با رقیبان خودش در راه آقای گلی این مسابقات یعنی پله و هلموت ران، هفت گل فاصله داشته باشد.

با وجود اینکه جایزه کفش طلا در جام جهانی وجود نداشت، اما به فونتین ۲۴ ساله که آقای گل این رقابت ها شده بود یک تفنگ بادی هدیه داده شد. 
فرانسه به لطف درخشش حیرت انگیز مهاجم جوانش آلمان ها را کنار زد تا برای نخستین بار روی سکوی سوم جام جهانی بایستد.

۱. بلژیک ۲-۴ فرانسه (جام جهانی مکزیک ۱۹۸۶)

چهارشنبه شب فرانسه با ارائه بازی ای نسبتا دفاعی و با احتیاط بلژیک را یک بر صفر شکست داد اما در دیدار رده بندی جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک بین این دو تیم، هیچ احتیاطی را شاهد نبودیم. هر دو تیم شامل ستارگان پرقدرتی نظیر ژان تیگانا، ژان پیر پاپن، انزو شیفو و جان کوئلمانس در خط حمله خود بودند.
بلژیکی ها از ابتدای بازی در تلاش برای بسته نگه داشتن دروازه خود بودند؛ اتفاقی که تا دیدار رده بندی برای آن ها نیفتاده بود. بلژیک در دور گروهی ۵ گل دریافت کرد. سپس در یکی از جذاب ترین بازی های جام و در ۱۲۰ دقیقه، شوروی را ۴-۳ شکست داد. در یک چهارم نهایی هم بعد از تساوی ۱-۱ برابر اسپانیا در پنالتی ها به پیروزی رسید تا برای نخستین بار به جمع چهار تیم پایانی راه یابد. در نیمه نهایی اما مغلوب مارادونا شدند؛ دیگو دو گل زد تا آلبی سلسته با عبور از سد شیاطین سرخ به فینال برسد.

در ادامه بلژیک بازی را ۲-۱ کرد و با گل دقیقه ۷۳ نیکو کلاسن بازی با نتیجه ۲-۲ مساوی به وقت های اضافه کشیده شد. در وقت های اضافه برنارد گنگینی و مانوئل آموروس برای فرانسه گلزنی کردند تا خروس ها به حداقل جایگاهی که استحقاقش را داشتند برسند.

منبع: سایت فور فور تو

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط بدترین تیم تاریخ از لالیگا!

به گزارش "ورزش سه"، شکست امروز آلمریا مقابل ختافه باعث شد ‏چند هفته مانده به پایان فصل این تیم روی کاغذ سقوطش به ‏سگوندا، لیگ دسته دوم اسپانیا، را قطعی کند.‏

رسانه‌های اسپانیایی می‌گویند آلمریا بدترین تیم این فصل لالیگا بود ‏و در تاریخ لیگ اسپانیا هیچ تیمی به اندازه این آلمریا شایسته ‏سقوط نبود. ‏

آلمریا که دو فصل پیش به لالیگا صعود کرده بود در تابستان آن سال ‏برای اینکه در لالیگا به مشکل برنخورد 52 میلیون یورو هزینه کرد. ‏این مبلغ شاید در استاندارد تیمهایی مثل بارسا و رئال کوچک به نظر ‏برسد ولی برای تیمی که تازه از سگوندا به دسته اول آمده مبلغ قابل ‏توجهی است.‏

آنها در آن تابستان تنها بعد از رئال مادرید دومین تیمی بودند که در ‏بازار بیشترین هزینه را کرد. آنها حتی می‌گفتند برنامه میان‌مدت‌شان ‏رسیدن به رقابتهای اروپایی است اما آلمریا از همان هفته اول تا این ‏هفته فاجعه بود. ‏

آلمریا در 33 هفته فصل تنها یک پیروزی به دست آورد و امشب ‏سقوطش را قطعی کرد. آنها در 17 بازی خانگی حتی یک بار هم پیروز ‏نشدند و با دریافت 67 گل یکی از بدترین تیمهای تاریخ لالیگا هستند. ‏تیمی که با 14 امتیاز سقوط کرد. تنها بار در تاریخ فوتبال اسپانیا که ‏یک تیم با شرایطی بدتر از آلمریا سقوط کرده به فصل 98-1997 ‏برمی‌گردد که گیخون با 13 امتیاز سقوطش را قطعی کرد. ‏

آنها پنج هفته مانده به پایان فصل می‌دانند که فصل آینده باید در ‏سگوندا بازی کنند. ‏

آلمریا امروز در خانه‌اش میزبان ختافه بود. بازی با درخشش میسون ‏گرین‌وود انگلیسی و دبل او با نتیجه 3-1 به پایان رسید. گرین‌وود ‏آخرین تیر را به پیکر بی‌جان آلمریا شلیک کرد تا آنها را به لیگی ‏بفرستد که واقعا به آن تعلق دارند. ‏

دیگر خبرها

  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با تورینو
  • سقوط بدترین تیم تاریخ از لالیگا!
  • قاتل پرسپولیس «بزرگ» بود؛ دیوانه وارترین شب زندگی شروین
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • صعود تایلند به فینال جام ملت‌ها؛ افغانستان در آستانه تاریخ‌سازی
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و عراق در انتخابی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴